Brasserie Zondheed

Brasserie Zondheed

;

Wees welkom in de mooie brasserie en bij mooi weer op het gezellige terras. Geniet van de diversiteit aan dranken en gerechten die de medewerkers aanbieden en met zorg voor je bereiden. 


Bij Brasserie Zondheed draait het niet alleen om lekker eten en drinken, maar zeker ook om de gezelligheid die de medewerkers hopen te bieden!

De keukenbrigade staat klaar om je te verwennen met ambachtelijke gerechten, bereid met diverse en verse lokale ingrediënten. Of je nu komt voor een goede kop koffie en een stuk Limburgse vlaai, een lekkere lunch, een bourgondisch diner of een goed glas (speciaal)bier of wijn: neem plaats, ontspan en laat je onderdompelen in deze gastvrije sfeer! 


Susan en Tim, kijken ernaar uit om je te verwelkomen en te verwennen met heerlijkheden. Tot snel en… Zondheed.


Of je nu komt voor een uitgebreid diner met vrienden of familie, een zakelijke lunchafspraak of tijdens het wandelen toe bent aan een lekker kopje koffie of een versnapering, bij Brasserie Zondheed ben je aan het juiste adres. 


Stap binnen, neem plaats aan de bar en laat je in een gezellige sfeer meevoeren naar een wereld van ambachtelijke brouwsels van onder andere Gulpener. Of je nu komt voor een gezellige borrel met vrienden, een informele date night of gewoon om te genieten van een goed glas bier na een lange dag werken, bij Zondheed ben je welkom.


Ontmoeten, dat kan ook! Heb je een feest, iets te vieren, organiseer je een vergadering of meeting of wil je om een andere reden samenkomen, het kan allemaal. Brasserie Zondheed beschikt over een vergaderruimte maar ook in de Brasserie zijn er mogelijkheden.


Voor meer informatie, vragen of wat dan ook, stuur dan een e-mail.

+2

Openingstijden


Dinsdag, woensdag, donderdag en zondag van 11.00-22.00 uur geopend.
Vrijdag en zaterdag van 11.00-24.00 uur geopend.
De keuken is van 11.30-20.00 uur geopend.

Voorzieningen


  • Speeltuin
  • Terras

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Toegankelijkheid


De gehele brasserie en het terras zijn geheel rolstoeltoegankelijk.
Ook is er een ruim mindervalidetoilet aanwezig.

Georganiseerd door Brasserie Zondheed

Logo Visit Zuid-Limburg Minitrip: Kennismaken met de Zuid-Limburgse wijn in Voerendaal

Minitrip: Kennismaken met de Zuid-Limburgse wijn in Voerendaal

Blogger Kim van Het Reiskoffertje bezocht omgeving Voerendaal. Ze wandelde de Route de Vins, bezocht wijngoed Fromberg en genoot aan het einde van de dag van een heerlijk diner bij Brasserie Zondheed.
Lees verder

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Brasserie Zondheed. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!