Restaurant LUQS

Restaurant LUQS

Middenin het Limburgse Heuvelland en letterlijk op de grens met de Voerstreek ligt restaurant LUQS, een lekkere plek voor culinaire verrassingen. 


Restaurant LUQS is casual fine dining: producten uit de eigen streek, bereidingen zonder fratsen, verfijnde smaken en een ongedwongen sfeer. Geen wonder dat steeds meer liefhebbers van een smakelijke maaltijd met mooie wijnen restaurant LUQS weten te vinden.


Restaurant LUQS bevindt zich op de parterre van Hotel-B&B en Appartement De Zevende Heerlijkheid. De keuken staat onder leiding van chef-kok Koen Schobers, een culinair natuurtalent, die al jarenlang een constante kwaliteit levert met zijn verrassende gerechten. 


Koen Schobers: "Iedere maand in het seizoen wordt er een nieuw keuzemenu gepresenteerd met nieuwe gerechten en soms ook toppers van toen, want veel gasten herbeleven ook graag eerdere diners. 


En over beleven gesproken. Restaurant LUQS biedt een uitgebreide wijnkaart met uiteraard mooie wijnen uit Limburg en daarnaast is er ook een royale keuze uit fraaie wereldse wijnen. Metha en ik zijn fervente wijnliefhebbers en het is dan ook geen wonder dat veel van deze favorieten op de kaart staan.”

+18

Openingstijden


Neem een kijkje op de website voor de openingstijden.

Voorzieningen


  • Open haard
  • Terras

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Toegankelijkheid


Restaurant LUQS beschikt over een ruim toilet dat voor rolstoelgebruikers toegankelijk is. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Restaurant LUQS. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Restaurant LUQS

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!