Thermen Maastricht

Thermen Maastricht

;
Wellness en luxe ontmoeten elkaar in Thermen Maastricht. In het glooiende groen ontspan én geniet je op hoog niveau. Laat je verassen door weldadige wellness én door het goede leven van de streek. Kom tot jezelf, doe nieuwe energie op.  

Verscholen in het groen, tussen de boomtoppen en op het topje van de Dousberg vind je Thermen Maastricht. Heerlijk warme sauna's, verwarmende en verfrissende baden. Verrassende rituelen en heilzame behandelingen.

Unieke en authentieke saunafaciltieiten, met bijzondere houtwerken en speciale kachels. Vind de serene rust in de Natuursauna of ga voor de warme gloed en weldadige warmtestralen van de Infraroodsauna. Dompel je onder in de verkwikkende bronnen van energie. 


Beleef wellness voor je smaakpapillen in restaurant Thermen Maastricht. Laat je culinair verrassen door de chefs en de seizoenen. Een fijne menukaart, een knisperend haardvuur. Proef, geniet, voel je goed.

Blijf overnachten
Terug naar huis? Dat kan ook morgen. Geniet van twee heerlijke dagen in Thermen Maastricht en een luxe nacht in Dormio Hotel De Prins van Oranje. Even helemaal niks, behalve ontspannen en genieten.
+3

Openingstijden


Thermen Maastricht is dagelijks van 10.00-23.00 uur geopend. Tijdens feestdagen kunnen openingstijden afwijken, check hiervoor regelmatig de website.

Elke donderdag in de even weken, elke dinsdag in de oneven weken en élke tweede zondag van de maand vindt de badkledingdag plaats.

Oplaadpunt voor auto


Terwijl jij komt opladen, krijgt ook jouw elektrische auto nieuwe energie. Er zijn maar liefst zes oplaadpunten op het parkeerterrein beschikbaar.

Toegankelijkheid


Iedereen moet kunnen genieten van wellness. Daarom is Thermen Maastricht zoveel mogelijk rolstoeltoegankelijk.

Dit geldt met uitzondering voor de whirlpools en trappen in de baden, of sauna's met trappen.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Thermen Maastricht. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt